Promotion Danone Boston 2013
HET TIJDSCHRIFT VOOR GEZONDE LEKKERNIJEN
Logo-Nl
Home Inhoudstafel Recepten Producten Band Archieven Contact


Confituur van Winiefred: Buitengewoon lekker

Kook ook salade

Smaken van het land Groenten en fruit vroeger en nu

Wijnproeven voor beginners

Andere website
 De Kers N° 21 Oktober - September 2007
FR  NL

De Kers is het enige gratis tijdschrift gewijd aan gezonde lekkernijen. Het ligt ter inzage in wachtzalen van huisartsen, specialisten, diëtisten en voedingsdeskundigen.
In ieder nummer worden nieuwe voedingsmiddelen besproken met een bijzondere aandacht voor regionale specialiteiten en hun folkloristisch aspect, komen er bereidingen van gerechten of specifieke keuken- en tafelbenodigdheden aan bod, enz…
De redactionele ploeg heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van voedingsinformatie en gezondheid, een garantie voor de wetenschappelijke benadering van de bijdragen.
Regelmatig wordt De Kers geactualiseerd!
Veel leesgenot
 Boeken
Confituur van Winiefred: Buitengewoon lekker

Kun jij confituur maken zoals je grootmoeder of je moeder ? Proefde je ooit al confituur van gember of van witloof? Wat doe je met te dikke confituur? Zijn er ook speciale en smakelijke dieetconfituren? Wat is chutney? Moet beschimmelde confituur meteen de vuinisbak in? Op zoek naar goede tops voor het afsluiten en bewaren van je confituurpotten? Winnifred Van Killegem laat je meegenieten van haar lekkerste, meest originele en makkelijk te bereiden recepten voor confituur. Op basis van fruit, bloemen, groenten én kruiden. Overzichtelijk gerangschikt per ingrediënt én afgewisseld met boeiende weetjes en nuttige tips. Over de geschiedenis van confituur, gelei, marmelade en chutney. Met handige aanwijzigen voor bereiding.
Winiefred Van Killegem
Confituur van Winiefred: Buitengewoon lekker
Davidsfonds Uitgever 2007
ISBN 978-90-5826-478-7

Kook ook salade

Een kleine vissalade voor-af, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade toe : met salades kun je alle klanten op ! Leef je uit op een Japanse tahoesalade met wortel en rettich, Makreelsalade met sinaasappel en olijven en Frambozen-bessensalade met cake en wittechocoladesaus. Gezond en lekker, op ieder moment van de dag ! Kook ook salade
Inmerc Uitgever 2007
ISBN 978-90-6611-645-0

Google