HET TIJDSCHRIFT VOOR GEZONDE LEKKERNIJEN
Home Inhoudstafel Recepten Producten Band Archieven Contact
 Boeken

De lunchbox van Sandy Harper

Lunchbox van Sandy Harper is opgezet als een doe-het-zelfboek voor de moderne ouder, kantoorwerker of sportbeoefenaar die snelle en makkelijke oplossingen wil voor dit dagelijkse probleem. Met meer dan 40 lunchboxmenu's en heel veel extra ideeën voor het beleg van sandwiches, met inbegrip van cholesterolvriendelijke oplossingen, heeft dit boek iedereen wat te bieden.

ISBN: 90 5426 366 0

Prijs: 7,99 Euros

Cool! Ik kook met mama van Nathalie Valmary

doen, lekkere dingen uitkiezen, wassen, schillen, rasoen, deeg kneden: feest! Door met je kinderen te koeken, leer je ze niet alleen gezond te eten en smaken te onderscheiden, maar ook om in teamverband te werken. Nathalie heeft, omringd door haar kinderen, een vijftigtal heerlijke recepten bedacht die makkelijk samen klaar te maken zijn. Dus duik met de kinderen de keuken in om de lekkerste dingen te bereiden want samen koken is coll!

ISBN: 90 6611 753 2

Prijs: 17.95€

Picknick, lekker buiten eten van Linda Collister en andere

dat nu op het strand, in een bos of op een bak in een park is - de zonneschijn en blauwe lucht zullen een zomerse smaak geven aan zelfs het allereenvoudigste eten. Het geheim van een goede picknick zijn goede ingrediënten die eenvoudig zijn bereid. Dit boek staat boordevol ideeën hoe u dat kunt doen.

Collister L, Ferguson C, pickford L en Warde F. Picknick, lekker buiten eten. De Lantaarn. 2006.

ISBN: 2006 90 6611 703 6

Prijs: 19.95 Euros

Cool! Ik kook met papa van Nathalie Valmary

nu samen met haar man, Fabian, een boek gemaakt voor alle papa's. Door veel samen met zijn kinderen te koken, heeft Fabian originele, simpele en snel te maken recepten ontdekt, zoals chocoladeworst, pannenkoeken met banaan of tonijnpakketjes. Ook kan hij nu samen met zijn dochters een fantastische picknick verzorgen. Papa is de baas in de keuken, en verdeelts de taken. Op de stippellijn boven elke stap wordt de naam van het kind opge-schreven dat verantwoordelijk is voor dat deel van het gerecht. De Manier om je kinderen verschillende smakent te leren kennen, gezond te leren eten en te leren samen te werken.

Raichlen S. Het complete grillboek Karakter 2006

ISBN: 90 5426 200 1

Prijs: 6,99Euros

Google