HET TIJDSCHRIFT VOOR GEZONDE LEKKERNIJEN
Home Inhoudstafel Recepten Producten Band Archieven Contact
 Boeken

Wijn & Feest van Hubrecht Duijker

Gezelligheid, lekker eten en een glaasje wijn of Champagne zijn zaken die niet mogen ontbreken. In Wijn & Feest geeft Hubrecht Duijker waardevolle adviezen voor de beste wijnkeuze bij de recepten van deze feestelijke gerechten. Dat is een boek waarin de lekkerste gerechten nog beter smaken door perfecte wijnbegeleiders.
Duijker H. Wijn & feest. Immerc bv. 2006.
ISBN 90 6611 893 8
Prijs: 6.95€

Fix the basics: 52 basisrecepten om zelf klaar te maken van Mieke Goffin

Met dit kookboek kijkt u over de schouder van de chef mee. Van ontbijt tot dessert. Met de foto's van Luk Thys en onze kruidige commentaar leert u stap voor stap de geheimen van de hedendaagse keuken kennen. Geniet en laat genieten van de 52 heerlijke recepten om duimen en vingers bij af te likken. Want de liefde van de maag gaat door dit boek.
Goffin M. Fix the basics: 52 basisrecepten om zelf klaar te maken. Borgerhoff & Lamberigts. 2006.
ISBN 90 7794 118 5
Prijs: 19.95€

Hoge hakken in de keuken van Petra de Hamer & Janneke Vreugdenhil

In de Hoge hakken in de keuken vind je voor elke situatie en stemming een geschikt recept. Of je nu indruk wilt maken op een nieuwe liefde, een gezellig avondje organiseert met vriendinnen of met het bord op schoot tv wilt kijken. Met ontbijttips, adressen van winkels waar je leuke spullen kunt kopen voor op tafel of in de keuken, chocolade, cocktails en nog veel meer.
de Hamer P & Vrugdenhil J. Hoge hakken in de keuken. mo'media bv. 2006.
ISBN 90 5767 234 0
Prijs: 14.95€

Koken met kinderen: 60 recepten voor een gezellig samenzijn van Alida Dijk

Koken is heerlijk en vooral als je het samen met kinderen doet. De recepten zijn letterlijk voor en door kinderen gemaakt. De 60 recepten in dit boek zijn gekozen op originaliteit, maakbaarheid en afwisseling. Koken met kinderen! staat hiermee garant voor veel kookplezier.
Dijk A. Koken met kinderen: 60 recepten voor een gezellig samenzijn. Miller Books. 2006.
ISBN 90 8724 005 8
Prijs: 12.95€

.
Google